Byten och returer

Returer

Returer sker på din egen bekostnad förutom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket med ett försändelse id skickat till order@lastbilstillbehor.com, inte mot postförskott.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i oskadat skick och i obruten originalförpackning.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
Lastbilstillbehör i Sverige AB
Fyrbyggarevägen 24
44641 Skepplanda

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Garanti

För våra produkter gäller den enskilda varans garantitid. Garantin gäller för fabrikationsfel som är resultatet av en felaktig tillverkningsprocess, materialfel eller konstruktionsfel. Garantin omfattar inte slitage, yttre påverkan, felmontering eller brukande av varan som den inte är avsedd för. Garantin gäller 1 år från inköpstillfället och är personlig, det vill säga den kan inte överlåtas.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/